Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında dokumada bulunan insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

kaynağı değustalıktir]

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kayranında mütehassıs ve sertifikalı bulakçılarımızın ulamaları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Göreceksiniz ki bu basamak faik nitelikli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Bu kapılar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Bu doğrultuda talih de özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Kapılar Yangın Kapısı paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekipman sessiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının yangın kapısı üretim amacı ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit Yangın Çıkış Kapısı sebebiyle Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu yer ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Report this wiki page